Bračni supružnici Marko i Zora Buntić iz župe Presvetoga Trojstva u Novom Sarajevu proslavili su u četvrtak, 4. studenoga 60 godina kršćanskog braka.

Tom prigodom njihovu obiteljsku kuću u jutarnjim satima posjetile su njihove kćeri: Dijana Mirjana te sin Miro sa suprugom Biljana. Njima se pridružio i župnik don Dražen Kustura. Budući da gospođa Zora zbog bolesti više od 15 godina ne napušta dom povodom ove obljetnice izrazila je želju za sakramentom pomirenja i pričesti.

Nakon ugodnog druženja u domu obitelji Buntić župnik Kustura je u crkvi Presvetoga Trojstva slavio misu prigodom ove obljetnice na kojoj su sudjelovali spomenuti članovi obitelji, osim gospođe Zore.

Inače, supružnici Buntić rodom su iz Čitluka. Trbuhom za kruhom krajem 50-ih godina doselili su u Sarajevo. U glavnom gradu BiH su se i upoznali gdje su proveli čitav radni vijek te zaradili mirovinu. Kršćanski brak sklopili su 4. studenoga 1961. u Međugorju. Tijekom proteklih šest desetljeća zajedničkog života Bog ih je blagoslovio s troje djece, osmero unučadi i jednim praunučem.

Pratite nas: