Od katoličkog tiska stigli su novi brojevi: Radosne vijesti, Crkve na kamenu i Katoličkog tjednika. Ovaj broj Tjednika posvećen je Svjetskom danu bolesnika. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom Redoslijed mudrosti, intervju sa s. Pijom Pilić, koja djeluje u staračkom domu u Vitezu, izvještaj o progonima kršćana u svijetu… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…

Nedjelja 900 + Tomislav Vrgoč 1800 + Nada, Bosiljko, Kornelija Jurić; + Jurić
Ponedjeljak + Terezija Granić; Josip i Marija Lupša
Utorak + Zvonko Petrović
Srijeda + iz obitelji Jurić
Četvrtak + Ivan, Cvija, Tomislav Tomić
Petak + Anđa, Petar Lukić
Subota + Rozimila Ostojić

U subotu, 19. veljače umjesto vjeronauka u dvije skupine imat ćemo radionicu za djecu, roditelje i sve župljane koji se žele priključiti. Radionicu koja počinje u 10:00 i traje do 12:00 vodit će s. Neda. Bit će to svojevrsna priprava za predstojeće maškare i korizmu pa vas pozivam na dolazak.
S početkom proljeća, čim vremenske prilike dozvole, imat ćemo građevinske radove u kojima ćemo morati zamijeniti sve vodovodne cijevi na liniji od brojila do ulaza u kuću. Do sada su vršene samo sanacije i vrijeme je da se kompletno zamijene dotrajale cijevi kako bismo konačno riješili taj dugogodišnji problem. Uz to ćemo urediti i zelenu površinu koja se nalazi iza kuće te će, u ovisnosti od financija, biti potrebno staviti i novi asfalt. Nadamo se pomoći donatora, a isto tako sam unaprijed zahvalan na vašim darovima.
Sljedeća nedjelja je Sedma kroz godinu. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: