 U tjednu pred nama je:
Sri.: Pepelnica – Čista srijeda
 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika. Ovaj broj posvećen je materinskom jeziku. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom Rodu o jeziku i dana, intervju s profesoricom Katicom Krešić, razmišljanje o potrebi trajne svećeničke formacije… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 U srijedu, 2. ožujka je Pepelnica – Čista srijeda, zapovijedani post i nemrs. Ujedno je i početak korizmenog vremena. Toga dana sv. misa je u 18:00 i pod njom će biti obred pepeljanja.
 U utorak, 1. ožujka nakon večernje mise u 18:30 u župnom pastoralnom centru imat ćemo Maškare. Uz druženje pod maskama imat ćemo priliku i počastiti se krafnama pa molim one koji su u mogućnosti da naprave i sa sobom ponesu krafne ili druge delicije.
 Na inicijativu nekolicine župljana osnivamo bend mladih koji će u dogledno vrijeme animirati večernju sv. misu. Molim sve mlade (viši razredi osnovne škole, srednjoškolce i studente) koji sviraju neki instrument i lijepo pjevaju da dođu u nedjelju, 6. ožujka prije večernje sv. mise u 17:00 u župni ured na dogovor o daljnjim aktivnostima.
 Hvala svima koji ste dali svoje novčane priloge za zamjenu vodovodnih cijevi.
 Vjeronauk i proba zbora je redovito po rasporedu.
 U prošlu u nedjelju, 20. veljače pod svetim misama u: 9:00, 11:00 i 18:00 prikupljali smo novčane priloge kao pomoć pri liječenju župljanke Ljiljane Krajnc. Pri tome su skupili ukupno: 2 774,25 KM, 40 € i 50 HKR. Sredstva su isti dan predana obitelji. Veliko hvala na vašoj velikodušnosti i darovima.
 U četvrtak nakon večernje sv. mise je Klanjanje Presvetom Oltarskom sakramentu.
 S korizmom započinjemo i pobožnost Puta križa koja će biti petkom, prije večernje sv. mise u 17:30. Potičem vas na dolazak, sudjelovanje i promišljanje o Isusovoj žrtvi za nas ljude.
 U proteklom tjednu preminula je naša župljanka Vojna Rojnik. Pokoj vječni daruj joj, Gospodine!
 Sljedeća nedjelja je Prva korizmena. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: