 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika. Ovaj broj posvećen je korizmi. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom Krvavi svjetski poredak, intervju s duhovnikom u Papinskom zavodu Sv. Jeronima p. Alanom Modrićem, reportažu iz župe Rostovo… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…

Nedjelja 9:00 + Doma, Mirko Čabrić
18:00 + Cvija, Ivan, Tomislav Tomić; pokojni iz ob. Tomić
Ponedjeljak + Mijo Aždajić
Utorak + Marija Čangalović; pok. iz ob. Kalamud i Tomičić
Srijeda + Anto, Janja, Ruža, Slavko, Anđelko, Manda Gašpar
Četvrtak Na čast Sv. Ante
Petak + Ivan Miro, Iva Vidović
Subota + Lidija, Olga, Marija Fontana

 U utorak je osmi u mjesecu kada u našoj župi posebno častimo Gospu od brze pomoći. Taj dan misa je u 18:00, a poslije toga i pobožnost.
 Sjedeći tjedan su proljetne kvatre koje su posvećene pokori i obraćenju. Kvatreni dani su srijeda, petak i subota.
 U subotu, 12. ožujka u 10:30 u sarajevskoj katedrali Srca Isusova je svečana sv. misa liturgijskog predstavljanja vrhbosanskog nadbiskupa mons. Tome Vukšića. Svi koji ne mognu taj dan biti u katedrali moći će misu pratiti u izravnom prijenosu na programu BHT-a. Sve župe u Vrhbosanskoj nadbiskupiji za ovaj važan događaj pripremat će se trodnevnicom. Tako će u našoj župi u srijedu, 9. ožujka pola sata prije sv. mise biti krunica; u četvrtak, 10. ožujka poslije sv. mise imat ćemo klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu, a u petak, 11. ožujka je Svečana večernja molitva u katedrali u 18:30 pa svi koji mogu pozvani su doći.
 Na osnovu popunjenih upitnika koje ste dobili za Božićni blagoslov i u dogovoru sa Župnim pastoralnim i ekonomskim vijećem kroz prve četiri nedjelje korizme prikupljat ćemo novčane priloge kako bismo jednoj samohranoj majci, našoj župljanki, pred Uskrs uredili kuću: okrečili i kupili dio namještaja. Kutija za priloge bit će na ulazu/izlazu iz crkve.
 Hvala svima na prilozima i potpori kroz prošli tjedan.
  Vjeronauka i probe zbora neće biti zbog liturgijskog predstavljanja mons. Tome Vukšića toga dana u katedrali.
 Kroz korizmene petke pobožnost Puta križa je u 17:30.
 U proteklom tjednu preminuli su naši župljani Jelena Buzov i Petar Kordić. Pokoj vječni daruj im, Gospodine!
 Sljedeća nedjelja je Druga korizmena. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: