 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Sub.: Sv. Josip, svetkovina

Nedjelja 9:00 + Magdalena-Jelena, Stanislav Aždajić
18:00 + iz ob. Vidović i Šego
Ponedjeljak + Mato, Cvija, Janja, Vera, Gojko, Vlatko Skakić
Utorak + iz obitelji Fikais i Mirčeta
Srijeda + iz obitelji Golemac i Vaclavek
Četvrtak Na nakanu
Petak + Matija Skočir
Subota + Josip i Jozefina Čečura

 Od katoličkog tiska stigli su novi brojevi: Crkve na kamenu, Radosne vijesti Katoličkog tjednika. Ovaj broj posvećen je ratu u Ukrajini. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom Religija u službi „ruskog mira“, intervju s ukrajinskim svećenikom vlč. Rostyslavom Hadadom, upoznati se s Katoličkom Crkvom u Ukrajini… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 U petak, 18. ožujka KŠC Sv. Josip proslavlja dan Centra. Sv. misa će biti u crkvi Kraljice svete krunice u 16:30, a priredba u 18:00. Više informacija imate na oglasnoj ploči.
 Župa Sv. Josipa Marijin Dvor u subotu, 19. ožujka proslavlja svog nebeskog zaštitnika. Središnja sv. misa toga dana bit će u 11:00, a predslavit će je vlč. Hrvoje Kalem, profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu. Više informacija o proslavi patrona na Marijin Dvoru imate na oglasnoj ploči. Budući da je riječ o susjednoj župi u sljedeću subotu neće biti vjeronauka.
 Hvala svima na prilozima i potpori kroz prošli tjedan.
 Nedjeljom u 16:00 sati je proba zbora mladih pa svi mladi koji se žele priključiti su dobrodošli.
 Kroz korizmene petke pobožnost Puta križa je u 17:30.
 Sljedeća nedjelja je Treća korizmena. Ujedno se obilježava kao Nedjelja solidarnosti u BiH. Pod sve tri sv. mise u: 9:00, 11:00 i 18:00 prikupljat će se samo jedna milostinja koja će u cijelosti biti predana ekonomatu nadbiskupije, a onda će iznos koji se prikupi sa svih župa u BiH biti ravnomjerno raspoređen župama koje imaju manje od 200 vjernika. Unaprijed hvala na vašim prilozima i podršci koju dajete svojim svećenicima.

Pratite nas: