 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 Misne nakane kroz tjedan:
Nedjelja 9: 00 + Doma, Mirko Čabrić; iz ob. Čabrić i Ćorić
18:00 + Andrija, Janja, Jozo Lonac
Ponedjeljak + Dragan Vidić
Utorak + Vera, Eduard Negovetić; pok. iz ob. Pogarčić
Srijeda + Slavica Vidović
Četvrtak + Pavle i Vera Burić
Petak + Stipan, Anica, Stanko, Zorka Gašpar
Subota + Janja Kremenjaš; pok. iz ob. Mršić i Gudelj

 NCM Ivan Pavao II. u četvrtak, 7. travnja organizira Uskrsnu duhovnu obnovu za mlade s početkom u 17:00 u prostorijama centra. Više informacija imate na oglasnoj ploči.
 U sljedeću nedjelju, na Cvjetnicu, u župi Uznesenja BDM Stup bit će organiziran Dekanatski križni put mladih s početkom u 12:30. Pozivam mlade naše župe na sudjelovanje u ovoj pobožnosti.
 U četvrtak nakon večernje sv. mise imat ćemo klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu.
 U petak je osmi u mjesecu kada na poseban način u našoj župi častimo Gospu od brze pomoći. Put križa je u 17:30, u 18:00 je sv. misa, a nakon toga prigodna pobožnost.
 Hvala svima na prilozima i potpori kroz prošli tjedan, kao i svima koji su sudjelovali u akciji uređenja crkve i župnog dvorišta.
 Vjeronauk za krizmanike je četvrtkom nakon večernje sv. mise.
 U sljedeću subotu, umjesto vjeronauka, djeca, njihovi roditelji i svi zainteresirani pozvani su na Uskrsnu radionicu koju će voditi s. Neda s početkom u 10:00.
 Tijekom prve četiri nedjelje korizme kao pomoć samohranoj majci, našoj župljanki, prikupili smo 453 KM. Hvala na vašim prilozima.
 Pozivam članove ŽPV i ŽEV vijeća na zajednički susret u ponedjeljak, 4. travnja nakon večernje sv. mise.
 Od danas je moguć upis sv. misa za mjesec: srpanj, kolovoz i rujan.
 U proteklom tjednu preminuo je naš župljanin Anton Katz. Pokoj vječni daruj mu, Gospodine!
 U sljedeću nedjelju je Cvjetnica: Nedjelja muke Gospodnje s kojom započinje Veliki tjedan, kada proslavljamo najveća otajstva naše vjere. Mise u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00. Pjevana muka bit će pod misom u 11:00 sati. Blagoslov grančica pod misama u 9 i 11 bit će kod križa između crkve i župne kuće, a na večernjoj u crkvi. Misijska središnjica osigurala je maslinove grančice koje ćete moći uzeti na ulazu u crkvu, a vaši prilozi bit će namijenjeni za misije.

Pratite nas: