 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Pon.: Sv. Atanazije, biskup i crkveni naučitelj
Uto.: Sv. Filip i Jakov, apostoli
 Stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji je posvećen Saboru svećenika. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom Repa s korijenom ili bez korijena, intervju s kancelarom Vrhbosanske nadbiskupije preč. Mladenom Kalfićem, izvještaje o proslavi Uskrsa… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.
 Tijekom Svibanjskih pobožnosti pola sata prije sv. mise molit ćemo krunicu i litanije.
 Vjeronauk za krizmanike je u ponedjeljak i utorak nakon večernje sv. mise. Krizma u našoj župi je nedjelju, 8. svibnja u 11:00. Sakrament potvrde krizmanicima će podijeliti kardinal Vinko Puljić. Ispovijed za krizmanike, roditelje koji mogu pristupiti sakramentu pomirenja i kumove bit će u subotu, 7. svibnja u 11:00, a nakon toga će biti i proba za nedjelju.
 Vjeronauk za prvopričesnike je u subotu u 10:00. Budući da nam se bliži prva pričest i krizma vjeronauka za ostale razrede neće biti.
 U četvrtak nakon večernje sv. mise je klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu.
 U proteklom tjednu preminula je naša župljanka Ruža Lukić. Pokoj vječni daruj joj, Gospodine!
 Sljedeća nedjelja je Četvrta uskrsna – Nedjelja Dobrog Pastira te se ujedno proslavlja Svjetski dan molitve za svećenička i redovnička zvanja. Mise su u redovitim terminima u 9:00, 11:00 i 18:00. Poslije večernje sv. mise imat ćemo i pobožnost Gospi od brze pomoći.

Pratite nas: