 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Uto.: Bl. Ivan Merz, priznavalac
Čet.: Sv. Leopold Bogdan Mandić, prezbiter
Sub.: Sv. Matija, apostol
 Stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji je posvećen Svjetskom danu molitve za svećenička i redovnička zvanja. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.
 Župa Sv. Leopolda Mandića u Briješću u četvrtak 12. svibnja proslavlja svoj patron. Misu u 11:00 sati predslavi mons. Petar Palić, biskup mostarsko-duvanjski, a u 18:00 fra Stipan Radić, gvardijan samostana na Bistriku.
 Prva ispovijed za prvopričesnike i njihove roditelje koji mogu pristupi sakramentu pomirenja je u subotu, 14. svibnja u 10:00. Nakon toga će djeca imati probu za nedjelju kada je u našoj župi prva sv. pričest.
 Na kraju vjeronaučne godine organiziramo „Obiteljski dan i župni izlet“ na Pale u subotu, 21. svibnja. Toga dana u crkvi Sv. Josipa Radnika u 10:00 slavit ćemo sv. misu, a nakon toga će zajedničko druženje uz rekreaciju i roštilj. Molimo sve koji žele sudjelovati da se prijave u župni ured do sljedeće nedjelje 15. svibnja kako bi sve na vrijeme mogli pripremiti i organizirati.
 U petak, 13. svibnja u 18:00 slavit ćemo sv. misu za sve poginule stanovnike općine Novo Sarajevo, a nakon euharistijskog slavlja bit će i koncert KUD-a „Lola“.
 U subotu, 28. svibnja je 51. Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije u Gospinom svetištu u Komušini. Potičem mlade iz naše župe da se prijave u župni ured do 18. svibnja kako bismo mogli na vrijeme organizirati prijevoz do Komušine.
 Sljedeća nedjelja je Peta uskrsna. Mise su u redovitim terminima u 9:00, 11:00 i 18:00. Pod sv. misom u 11:00 bit će Prva sveta pričest za 12 naših prvopričesnika.

Pratite nas: