 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Uto.: Pohod BDM, blagdan
Sri.: Sv. Justin, mučenik
Pet.: Sv. Karlo Lwanga i drugovi, mučenici
 Stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji je posvećen Danu mladih Vrhbosanske nadbiskupije. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom Generacijska ekologija, intervju s Davidom Leskovarom, studentskim kapelanom u Zagrebu, priču o skrbi o mladima u BiH… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.
 Braniteljske udruge HVO-a grada i kantona Sarajevo u ponedjeljak, 30. svibnja u 10:00 imat će polaganje vijenaca u čast poginulim braniteljima, a u 10:30 će biti sv. misa u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Novom Sarajevu.
 U utorak, 31. svibnja u 18:00 u crkvi na Banjskom Brijegu vrhbosanski nadbiskup metropolita mons. Tomo Vukšić slavit će sv. misu u povodu 100. obljetnice osnutka Marijine legije te će svi koji budu sudjelovali na misi moći zadobiti potpuni oprost.
 Dječji vrtić Anđeli čuvari koji djeluje u NCM-u Ivan Pavao II. vrši upis djece od navršene tri godine do polaska u školu. Više informacija možete dobiti u samom vrtiću na adresi Gatačka 18.
 U sljedeću subotu, 4. lipnja s početkom u 10:00 sati imat ćemo radnu akciju uređenja crkve i župnog dvorišta za proslavu patrona i 120. obljetnice naše župe. Svi ste dobrodošli i unaprijed vam zahvaljujem na sudjelovanju.
 U sljedeću nedjelju je svetkovina Duhova – Pedesetnica te je ujedno završetak uskrsnog vremena. Mise su u redovitim terminima u 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: