 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Pon.: Sv. Anto Padovanski, prezbiter i crkveni naučitelj
Čet.: svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove – Tijelovo. Sv. misa u 18:00.
 Stigao je novi broj Katoličkog tjednika. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Ljiljani“ i „šahovnica“, intervju s Ivom Mršić Felbar, profesoricom dogmatske teologije, reportažu iz naše župe prigodom 120 godina njena postojanja… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije. Na izlazu iz crkve moći ćete kupiti i Vodič kroz „katoličko“ Sarajevo koji je nedavno tiskan u nakladi Medijskog centra Vrhbosanske nadbiskupije. Cijena je 10 KM.
 Samostan Sv. Ante na Bistriku u ponedjeljak, 13. lipnja proslavlja svog nebeskog zaštitnika. Raspored sv. misa imate na oglasnoj ploči.
 Od četvrtka, 16. do subote, 18. lipnja u našoj župi organiziramo Dječje ljeto za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Program, kojega će osmisliti s. Neda s članovima ŽPV-a vijeća, počinje u 10:00 i traje do 14:00.
 U sljedeću nedjelju je Dvanaesta kroz godinu. Mise su u redovitim terminima u: 9:00, 11:00 i 18:00. Pod pučkom sv. misom bit će zahvala za proteklu školsku i vjeronaučnu godinu pa pozivam roditelje i djecu na dolazak.

Pratite nas: