 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Uto.: Sv. Alojzije Gonzaga, redovnik
Čet.: Rođenje Sv. Ivana Krstitelja, svetkovina
Pet.: Presveto Srce Isusovo, svetkovina
Sub.: Bezgrješno Srce Marijino, obvezatan spomendan
Budući da ove godine svetkovina Srca Isusova, koja ima prednost, pada na isti dan kada i Sv. Ivo Rođenje Sv. Ivana Krstitelja slavi se dan prije u svim župama osim u onim kojima je on nebeski zaštitnik.
 Stigao je novi broj Katoličkog tjednika. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom Anesteziranje mozga, intervju s Tomislavom Glušićem o važnosti darivanja krvi, razmišljanje o tome može li oružje donijeti mir… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.
 Župa Sv. Ivana Krstitelja u Tarčinu u petak, 24. lipnja proslavlja svog nebeskog zaštitnika. Sv. mise u 9:00 i 11:00.
 Katedralna župa Srca Isusova u petak, 24. lipnja proslavlja svog naslovnika. Trodnevnica započinje u utorak, 21. lipnja. Mise tijekom trodnevnice su u 18:00. Na samu svetkovinu sv. mise su u: 8:00, 11:00 i 18:00.
 Vanjska proslava Srca Isusova koje je naslovnik i zaštitnik Vrhbosanske nadbiskupije je u nedjelju, 26. lipnja. Svečana sv. misa je u 10:30.
 Susret Hrvatske katoličke mladeži održat će se 17. rujna u Bjelovaru. Svi zainteresirani mladi koji žele sudjelovati na ovom susretu trebaju se prijaviti u župni ured do 1. kolovoza. Prijevoz u Bjelovar osigurao je NCM „Ivan Pavao II.“, a cijena iznosi 70 KM. U cijenu su uračunati: prijevoz, promotivne majice, akreditacije…

Pratite nas: