 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Sri.: Sv. Ilija Tišbijac, prorok i zaštitnik BiH
Pet.: Sv. Marija Magdalena, apostolka apostola
Sub.: Sv. Brigita, redovnica i suzaštitnica Europe
 Stigao je novi broj Katoličkog tjednika. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom Font i fond riječi, članak o Kršćanstvu dosade, izvještaj o susretu misionara Crkve u Hrvata… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.

Nedjelja 9:00 + Ruža, Ante Pokrajčić
18:00 + Milka Jurčević; Jurčević
Ponedjeljak Na nakanu
Utorak Za pokojne
Srijeda Na nakanu
Četvrtak + Josip, Ivan Rakar
Petak + Pero, Anica Šimunović; Šimunović
Subota Za duše u čistilištu

 U susret misijskoj akciji MIVA za kupnju prijevoznih sredstava za misionare, a koja je vezana uz spomendan Sv. Kristorofa, zaštitnika putnika, vozača i pomoraca u našoj župi od nedjelje, 17. srpnja do nedjelje 24. srpnja prikupljat ćemo priloge koje ćemo predati Nacionalnoj upravi papinskih misijskih djela u BiH. Unaprijed hvala na Vašim prilozima.
 U srijedu, 20. srpnja na blagdan Sv. Ilije istoimena župa u Čemernom proslavlja svog nebeskog zaštitnika. Svečana sv. misa bit će u 11:00 i pod njom će biti blagoslov zvona.
 U proteklom tjednu preminule su naše župljanke: Ljubica Bakalar, Vladislava Vidman i Anka Vrsalović. Pokoj vječni daruj im, Gospodine!
 Sljedeća nedjelja je Sedamnaesta kroz godinu. Ujedno se proslavlja Drugi svjetski dan djedova, baka i starijih osoba. Sv. mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: