 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Uto.: Sv. Andrija Kim Taegon, prezbiter i drugovi mučenici
Sri.: Sv. Matej, apostol i evanđelist
Pet.: Sv. Padre Pio, prezbiter
 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“ posvećen blagdanu Uzvišenja Sv. Križa. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Nacionalni identitet i integracija“, intervju s provincijalom Bosne Srebrene fra Zdravkom Dadićem, razmišljanje o važnosti duhovnog vodstva… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.
 Idući tjedan su jesenske kvatre posvećene molitvi za svećenička i redovnička zvanja. Kvatreni dani su srijeda, petak i subota.
 U župi početkom listopada pokrećemo „Školu sviranja“ za djecu od 6 do 15 godina na kojoj će djeca imati prigodu naučiti svirati gitaru i različite vrste udaraljki. Probe će se održavati u župnom pastoralnom centru ponedjeljkom u 19:00, a djecu je potrebno prijaviti do 25. rujna.
 S vjeronaučnom godinom započet ćemo 8. listopada. Djeca od 1. do 4. razreda vjeronauk će imati subotom u 10:00, a od petog do devetog subotom u 11:00. Molim roditelje koji prošle godine nisu prijavili svoju djecu da to učine sada u župnom uredu, osobito prvopričesnike to jest djecu koja pohađaju u četvrti razred.
 Sljedeća nedjelja je Dvadeset i šesta kroz godinu. Ujedno se na razini BK-a BiH obilježava Svjetski dan sredstava društvenih komunikacija. Sv. mise su u: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: