 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Uto.: Sv. Vinko Paulski, prezbiter
Čet.: Sv. Mihael, Gabrijel i Rafael, arkanđeli
Pet.: Sv. Jeronim, prezbiter i crkveni naučitelj
Sub.: Sv. Terezija od Djeteta Isusa, djevica i crkvena naučiteljica
 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“ posvećen Svjetskom danu sredstava društvenih komunikacija. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Komunikacijska poniznost“, intervju s glavnim urednikom „Glasa koncila“ Branimirom Stanićem, priču o fra Ivanu Opačku, likovnom, glazbenom i filmskom umjetniku… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.
 Sestre milosrdnice u utorak, 27. rujna proslavljaju svog nebeskog zaštitnika Sv. Vinka Paulskog. Sv. misa u crkvi Sv. Vinka je u 17:30.
 Sestre karmelićanke na Stupu u subotu, 1. listopada proslavljaju Sv. Malu Tereziju. Sveta misa je u 17:00 sati. Ujedno započinju i Listopadske pobožnosti te će pola sata prije sv. mise u župnoj crkvi biti molitva krunice.
 U subotu, 15. listopada organiziramo hodočašće u Hercegovinu, točnije u: Međugorje, Šiljevište, Kravice i Humac. Svi zainteresirani trebaju se prijaviti u župni ured do 9. listopada. Cijena karte, u koju je uračunat i ručak u Šiljevištu, je 25 KM.
 Proba zbora je u srijedu, poslije večernje sv. mise.
 U proteklom tjednu preminuli su naši župljani: Tonči Grbelja, Zvonimir Vrankić i Petar Šrajlehner. Pokoj vječni daruj im, Gospodine!
 Sljedeća nedjelja je Dvadeset i sedma kroz godinu. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: