 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Uto.: Sv. Franjo Asiški, redovnik
Sri.: Sv. Faustina Kovalska, djevica
Pet.: Blažena Djevica Marija od krunice
 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Što je žena?“, intervju s odgojiteljem u KŠC-u „Sv. Josip“ vlč. Sandrom Jurešićem, upoznati se pobliže sa životom Sv. Franje… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.
 Župa Sv. Franje na Dobrinji u utorak, 4. listopada proslavlja svoj patron. Sv. misa je 18:00 sati, a predslavi ju provincijal Franjevačke provincije Bosne Srebrene fra Zdravko Dadić.
 U četvrtak nakon sv. mise bit će klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu.
 U subotu je osmi u mjesecu kada u našoj župi posebno častimo Gospu od brze pomoći. Sv. misa je u 8:00, a nakon toga i prigodna pobožnost.
 S vjeronaučnom godinom započinjemo u subotu, 8. listopada. Vjeronauk za djecu od prvog do četvrtog razreda je u 10:00, a od petog do devetog u 11:00 sati.
 Isto tako u sljedeću subotu, 8. listopada u 19:00 u našoj župnoj crkvi bit će koncert za rog i orgulje u izvedbi Asima Gadže i Darija Vučića. Ujedno započinjemo ciklus koncerata pod nazivom „KoncertiDA“ koji će se održavati u našoj crkvi svakog osmog u mjesecu. Time kao župna zajednica želimo reći: „Da“ koncertima, glazbi, umjetnosti, a sve s ciljem duhovnog obogaćivanja vjernika i svih sugrađana koji budu posjećivali ove koncerte. Na njima će se predstaviti izvođači iz BiH, profesionalci, amateri, ali i djeca iz naše župe koja idu u glazbenu školu. Nadam se da ćete biti naši posjetitelji i uživati u istinskoj umjetnosti – glazbi.
 U subotu, 15. listopada organiziramo hodočašće u Hercegovinu, točnije u: Međugorje, Šiljevište, Kravice i Humac. Svi zainteresirani trebaju se prijaviti u župni ured do 9. listopada. Cijena karte, u koju je uračunat i ručak u Šiljevištu, je 25 KM.
 U proteklom tjednu preminule su naše župljanke: Gordana Milanović i Mira Matić. Pokoj vječni daruj im, Gospodine!
 Sljedeća nedjelja je Dvadeset i osma kroz godinu. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: