 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Pon.: Sv. Ignacije Antiohijski, biskup i mučenik
Uto.: Sv. Luka, evanđelist
Sub.: Sv. Ivan Pavao II., papa
 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Širi obzori“, članak o kršćanstvu umora, priču o seoskim ženama… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.

Nedjelja 9:00 + Drago Ljolje

18:00 + ob. Stanarević
Ponedjeljak + Stjepan, Ivka Ljevak
Utorak + Janja, Andrija, Jozo Lonac
Srijeda + Marija Tatomirović
Četvrtak + Vjekoslav Biloš
Petak + Mijo, Mara Raič
Subota + Branimir Legin

 Vjeronauk i ostale probe su u redovitim terminima.
 U subotu, 22. listopada je Molitveni dan za domovinu i sv. misa na Bobovcu. Svi koji bi željeli taj dan poći na Bobovac trebaju se prijaviti u župni ured još danas. Cijena karte je 10 KM.
 Župa Sv. Luke u Novom Gradu u utorak, 18. listopada proslavlja svog nebeskog zaštitnika. Sv. mise su u: 11:00 i 19:00.
 Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u subotu, 22. listopada proslavlja svog nebeskog zaštitnika. Sveta misa je u 19:00, a nakon toga slijedi prigodan program.
 Sljedeća nedjelja je Trideseta kroz godinu te se ujedno obilježava Svjetski misijski dan. Toga dana prikupljat će se samo jedna milostinja koja će u cijelosti biti proslijeđena Nacionalnoj upravi Papinskih misijskih djela. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: