 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Uto.: svetkovina Svih svetih
Sri.: spomendan Svih vjernih mrtvih – Dušni dan
Pet.: Sv. Karlo Boromejski, biskup
 Od katoličkog tiska stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. Ovaj broj posvećen je molitvenom danu za domovinu na Bobovcu. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Krvotok zemlje Bosne“, intervju s Draženom Jankom, izvještaje s đakonskog ređenja i hodočašća na Bobovac… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 U utorak je Svetkovina Svih svetih. Toga dana misa u župnoj crkvi je u 18:00 sati, na groblju „Stup“ u 11:00, a na groblju „Sv. Josip“ u 15:00. Na Dušni dan sv. misa u župnoj crkvi je u 18:00, a na groblju „Bare“ u 11:00.
 Vjeronauk i ostali susreti su u dogovorenim terminima.
 Na Misijsku nedjelju prikupili smo ukupno 1 200,00 KM. Hvala svima na žrtvi i odricanju.
 Uskoro počinjemo s radovima u crkvi gdje ćemo ispod klupa napraviti drveni pod te uraditi toplotnu izolaciju i na taj način barem donekle ublažiti hladnoću u samoj crkvi tijekom zimskih mjeseci. Dio sredstava smo dobili kao donaciju, a preostali dio ćemo nadam se prikupiti kroz priloge. Unaprijed hvala na vašim darovima.
 U četvrtak nakon večernje sv. mise je klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu.
 Sljedeća nedjelja je Trideset i druga kroz godinu i ujedno se na razini BK-a BiH obilježava Dan zahvalnosti. Nakon pučke sv. mise u župnom dvorištu imati ćemo prigodu počastiti se: čajem, rakijom, kuhanim vinom, različitim pecivima i delicijama. Stoga vas pozivam da dođete u što većem broju kako bismo najprije Bogu zahvalili na svemu, a zatim izgrađivali i naše župno zajedništvo. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: