 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Sri.: Posveta Lateranske bazilike, blagdan
Čet.: Sv. Leon Veliki, papa i crkveni naučitelj
Pet.: Sv. Martin Tourski, biskup
Sub.: Sv. Jozafat, biskup i mučenik
 Od katoličkog tiska stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Vino svetosti“, intervju s don Ivanom Ćubelićem, članak o općinstvu svetih… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 Sjednica s članovima Župnoga pastoralnog i ekonomskog vijeća je u ponedjeljak, 7. studenoga u 19:00.
 U utorak je osmi u mjesecu kada u našoj župi na poseban način častimo Gospu od brze pomoći. Sv. misa je u 18:00, a nakon toga i prigodna pobožnost.
 U srijedu, 9. studenoga u 19:00 je drugi koncert iz ciklusa „KoncertiDA“ na kojemu će nastupiti: Katarina Kikić Marić, Jasmin Bašić i Dario Vučić. Kroz ove koncerte želimo reći: „Da“ umjetnosti, glazbi, ali i obogatiti kulturnu ponudu u ovome gradu. Stoga vas pozivam na dolazak te pozovite i druge neka dođu.
 Budući da nam se bliži Advent u sljedeću subotu pozivamo svu djecu koja pohađaju vjeronauk, njihove roditelje te sve vas koji se želite priključiti na radionicu na kojoj ćemo praviti adventske vijence, čestitke i drugi božićni nakit. Radionicu će voditi s. Neda, a početak je predviđen za 10:00 sati. Tako nećemo imati vjeronauk u dvije skupine, nego su djeca od prvog do devetog razreda pozvana doći u 10:00 sati zajedno sa svojim roditeljima kako bi sudjelovala na radionici.
 Sljedeća nedjelja je Trideset i treća kroz godinu. Ujedno se obilježava i Svjetski dan siromaha. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: