 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Pon.: Sv. Nikola Tavelić, prezbiter i mučenik
Čet.: Sv. Elizabeta Ugarska
 Od katoličkog tiska stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Zemlja gladna ljubavi“, članak o kršćanstvu diskriminacije, izvještaj s Papinog pohoda u Bahrein… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 Od danas je moguće upisati misne nakane za prva četiri mjeseca sljedeće godine.
 U sljedeću subotu ponovno ćemo imati adventsku radionicu koja počinje u 10:00. Svi ste dobrodošli, a posebno djeca i roditelji budući da nećemo imati vjeronauk u dvije skupine nego će djeca sudjelovati na radionici pod vodstvom s. Nede.
 Bliži nam se blagdan Sv. Nikole. Stoga molim roditelje neka u župni ured do sljedeće nedjelje, 20. studenoga prijave djecu predškolskog i školskog uzrasta. Na zajedničkom sastanku ŽPV i ŽEV donijeli smo odluku da i roditelji sudjeluju u organizaciji Sv. Nikole dobrovoljnim prilogom kako bismo uspjeli osigurati dovoljan broj paketića. Jasno, za one koji nisu u mogućnosti pobrinut će se župa i dobri ljudi. Unaprijed hvala na prilozima i suradnji.
 S Nedjeljom Krista Kralja započnemo s Adventskim humanitarnim sajmom koji će se održavati od 20. studenoga do 18. prosinca svake nedjelje poslije sv. misa u 9:00 i 11:00 u pastoralnom centru. Na njemu ćete imati prigodu kupiti: adventske vijence, božićne čestitke i druge rukotvorine, ali se i počastiti: kuhanim vinom, čajem, kolačima, kavom… Prihod od prodaje bit će namijenjen župnom Caritasu i najpotrebitijim našim župljanima. Advent je vrijeme kada smo posebno osjetljivi na potrebe naših bližnjih stoga vas molim da podržite ovu akciju.
 U sljedeću nedjelju, 20. studenoga posjetit će nas bogoslovi i odgojitelji Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa te ćemo tu nedjelju prikupljati samo jednu milostinju koju ćemo u cijelosti proslijediti u bogosloviju. Unaprijed hvala na vašim prilozima.
 Sljedeća nedjelja je Nedjelja Krista Kralja te njome završava ova liturgijska godina. Sv. mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: