 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Pon.: Prikazanje Blažene Djevice Marije, spomendan
Uto.: Sv. Cecilija, djevica i mučenica
Čet.: Sv. Andrija Dung-Lac, prezbiter i drugovi mučenici
 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Kraljevski primjer“, članak o Sinodi o sinodalnosti, vijest o održanom koncertu u našoj župi. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 U utorak, 22. studenoga je Sv. Cecilija, zaštitnica pjevača. Stoga pozivam sve članove zbora i benda mladih „Trinitas“ na sv. misu u 18:00, a nakon toga i na druženje u pastoralni centar.
 Vjeronauk je redovito po rasporedu: za djecu od prvog do četvrtog razreda subotom u 10:00, a od petog do devetog u 11:00.
 Bliži nam se blagdan Sv. Nikole. Stoga molim roditelje neka još danas u župni ured prijave djecu kako bismo mogli pripremiti dovoljan broj paketića. Unaprijed hvala na prilozima i suradnji.
 Danas započinjemo Adventski humanitarni sajam koji će trajati do 18. prosinca, a održavat će se svake nedjelje poslije sv. misa u 9:00 i 11:00 u pastoralnom centru. Na njemu ćete imati prigodu kupiti: adventske vijence, božićne čestitke i druge rukotvorine, ali se i počastiti: kuhanim vinom, čajem, kavom… Prihod od prodaje bit će namijenjen župnom Caritasu i najpotrebitijim našim župljanima. Advent je vrijeme kada smo posebno osjetljivi na potrebe naših bližnjih stoga vas molim da podržite ovu akciju.
 Kao i prethodnih godina, kroz četiri nedjelje adventa prikupljat ćemo hranu i osnovne životne potrepštine za najugroženije članove naše župe. Tako ćemo na Prvu nedjelju došašća prikupljati ulje i brašno. Svi koji ste u mogućnosti možete te proizvode donijeti na sv. mise i ostaviti na stalku kod ispovjedaonice, a na usluzi će vam biti članovi župnog Caritasa. Unaprijed hvala na podršci.
 U sljedeću nedjelju je Prva došašća. Sv. mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: