 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Sri.: Sv. Andrija, apostol
Sub.: Sv. Franjo Ksaverski, prezbiter
 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika. Ovaj broj posvećen je Došašću. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Susret“, intervju s vlč. Ivanom Rakom, profesorom liturgike, razmišljanje o došašću… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 Od ponedjeljka, 29. studenoga započinjemo s misama zornicama koje će biti svaki radni dan i subotom u 6:30. Potičem Vas na dolazak u što većem broju kako bismo se duhovno pripremili za svetkovinu Božića. Nakon zornica svi ste pozvani u pastoralni centar na čaj i kavu.
 Nakon sv. misa u 9:00 i 11:00 u pastoralnom centru održava se Adventski humanitarni sajam. Prihod od prodaje bit će namijenjen župnom Caritasu i najpotrebitijim našim župljanima.
 Kao i prethodnih godina, kroz četiri nedjelje adventa prikupljat ćemo hranu i osnovne životne potrepštine za najugroženije članove naše župe. Tako ćemo na Drugu nedjelju došašća prikupljati: šećer, rižu, tjesteninu i sol. Svi koji ste u mogućnosti te proizvode možete donijeti na sv. mise i ostaviti na stalku kod ispovjedaonice, a na usluzi će vam biti članovi župnog Caritasa. Unaprijed hvala na podršci.
 U prošlu nedjelju prikupili smo 1 165 KM za Vrhbosansko bogoslovno sjemenište. Hvala na vašoj žrtvi i odricanju.
 U sljedeću nedjelju je Druga došašća. Sv. mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: