 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Uto.: Sv. Nikola, biskup
Sri.: Sv. Ambrozije, biskup i crkveni naučitelj
Čet.: Bezgrješno začeće BDM, svetkovina
 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „U ono vrijeme“ i danas, priču o pet hrvatskih Gospa u Nazaretu, reportažu o župi Svilaj… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 Idući tjedan su zimske kvatre koje su posvećene kršćanskoj dobrotvornosti i zahvalnosti. Kvatreni dani su: srijeda, petak i subota.
 U ponedjeljak, 5. prosinca u 19:00 je sjednica ŽPV-a i ŽEV-a.
 U četvrtak je svetkovina Bezgrješnog začeća BDM. Ujedno je osmi u mjesecu kada u našoj župi osobito častimo Gospu od brze pomoći. Toga dana bit će misa zornica u 6:30 te večernja sv. misa u 18:00 zajedno s pobožnošću Gospi od brze pomoći. Istoga dana je i Adventski koncert u sklopu ciklusa KoncertiDA u 19:00, a na njemu će nastupiti zbor, orkestar, gudački ansambl i solisti iz Katoličkog školskog centra „Sv. Pavao“ iz Zenice. Dobro došli.
 Molim vas da kroz idući tjedan prijavite svoje bolesnike za božićnu ispovijed.
 Vjeronauk i drugi termini su redovito po rasporedu.
 Kao i prethodnih godina, kroz četiri nedjelje adventa prikupljat ćemo hranu i osnovne životne potrepštine za najugroženije članove naše župe. Tako ćemo na Treću nedjelju došašća prikupljati: kavu, konzerve i slatkiše. Svi koji ste u mogućnosti te proizvode možete donijeti na sv. mise i ostaviti na stalku kod ispovjedaonice, a na usluzi će vam biti članovi župnog Caritasa.
 Nakon sv. misa u 9:00 i 11:00 u pastoralnom centru održava se Adventski humanitarni sajam. Prihod od prodaje bit će namijenjen župnom Caritasu i najpotrebitijim našim župljanima.
 U sljedeću nedjelju je Treća došašća. Ujedno se obilježava i Nedjelja Caritasa u BiH. Sv. mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00, a prikupljat će se samo jedna milostinja za Caritas.

Pratite nas: