 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Uto.: Sv. Lucija, djevica i mučenica
Sri.: Sv. Ivan od Križa, prezbiter i crkveni naučitelj
Čet.: Blažene Drinske mučenice

Nedjelja 9:00 + Iva, Grbo Ilić; Vencil Lasić
18:00 + Vesna Vujadinović
Ponedjeljak Na nakanu
Utorak Za duše u čistilištu
Srijeda Na nakanu
Četvrtak + Pero Puljić; Puljić
Petak + Viktor Maslo
Subota Zahvalnica

 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika posvećen Nedjelji Caritasa. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom Žuti karton za ljubav, intervju s djelatnikom Caritasa BiH Miroslavom Valentom, reportažu o karitativnim projektima… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 Zbog nadolazećih božićnih blagdana vjeronauka za djecu neće biti do kraja siječnja sljedeće godine.
 Poslije sv. mise u 9:00 i 11:00 u župnoj dvorani održava se Adventski humanitarni sajam. Svi ste dobrodošli i hvala na dosadašnjoj podršci.
 U četvrtak je spomendan Blaženih Drinskih mučenica. Sv. misa na Banjskom brijegu biti u 18:00 sati. Više informacija imate na oglasnoj ploči.
 Kao i prethodnih godina, kroz četiri nedjelje adventa prikupljat ćemo hranu i osnovne životne potrepštine za najugroženije članove naše župe. Tako ćemo na Četvrtu nedjelju došašća prikupljati: higijenske potrepštine. Svi koji ste u mogućnosti te proizvode možete donijeti na sv. mise i ostaviti na stalku kod ispovjedaonice, a na usluzi će vam biti članovi župnog Caritasa. Unaprijed hvala na podršci.
 U sljedeću nedjelju je Četvrta došašća. Sv. mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: