 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Sub.: Badnjak
Ned.: Božić
 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom Od jaslica do glinenih posuda vjere, reportažu o župi Široki Brijeg, izvještaj s Adventskog koncerta u našoj župi… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 Danas završavamo naš Adventski humanitarni sajam. Svi ste dobrodošli u župni pastoralni centar te ujedno hvala svima na sudjelovanju i podršci.
 Velika božićna ispovijed u našoj župi bit će u ponedjeljak, 19. prosinca s početkom u 17:30, a nakon toga će biti i sv. misa. Zornica toga dana je redovito po rasporedu u 6:30. Potičem sve one koji mogu pristupiti ovom sakramentu neka dođu kako bi pomireni s Bogom i svojim bližnjima dočekali najradosniji kršćanski blagdan.
 Na stolu za tisak nalazi se i Upitnik stanja obitelji u župi pomoću kojega želimo nadopuniti Socijalnu kartu župe. Molim sve oni koji prošle godine nisu popunili upitnik da uzmu, ispune i predaju svećeniku tijekom blagoslova obitelji.
 U prošlu nedjelju prikupili smo ukupno 1463 KM za Caritas. Hvala na žrtvi i odricanju za najpotrebitije.
 U subotu, 24. prosinca je Badnjak. Toga dana sv. misa zornica je u 6:30, a u 24:00 sata je misa polnoćka kojom započinjemo proslavu Božića. Prije euharistijskog slavlja bit će prigodni program od 20-ak minuta, a nakon sv. mise svi zajedno ćemo imati prigodu za međusobno čestitanje u župnom pastoralnom centru uz: kuhano vino, rakiju, čaj, mezu… Božić je blagdan mira i radosti pa vas stoga molim da se suzdržite uporabe pirotehničkih sredstava za vrijeme i nakon sv. mise kako bismo se svi osjećali sigurno i ugodno.
 U nedjelju, 25. prosinca je svetkovina Rođenja Gospodina Isusa Krista – Božić. Sv. mise su u 9:00 i 11:00. Neće biti večernje sv. mise.

Pratite nas: