 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Pon.: Sv. Stjepan, prvomučenik
Uto.: Sv. Ivan, apostol i evanđelist
Sri.: Nevina dječica, mučenici
Pet.: Sveta Obitelj Isusa, Marije i Josipa
 Od katoličkog tiska stigao je dvobroj Katoličkog tjednika posvećen svetkovini Božića. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom Koje je boje Božić, intervju s biskupom Rokom Glasnovićem, priču o prvom Božiću u svemiru, razmišljanje o tome tko je Isusa dočekao budan, članak o onima koji moraju raditi na Božić… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 U ponedjeljak je blagdan Sv. Stjepana prvomučenika. Taj dan bit će samo pučka sv. misa u 11:00.
 Pokrenuli smo Informativni župni listić „Novos“. Prvi broj je izišao ovih dana i nakana je da izlazi četiri puta godišnje. U prvom broju možete pronaći raspored za božićni blagoslov obitelji, statistiku za proteklu godinu, kao i najave događaja za prva tri mjeseca iduće godine. Listić se nalazi na stoliću za tisak te vas molim da uzmete svoj primjerak.
 Od 28. prosinca započinjemo blagoslov obitelji prema već objavljenom rasporedu. Kao što je poznato obitelji blagoslivljat će četvorica svećenika. Bilo bi idealno kada bi obitelj bila na okupu ili barem koji njezin član jer blagoslivljamo ljude, a ne zidove. Svećenici se neće dugo zadržavati u vašim domovima. Svi koji želite da se svećenik duže zadrži u obitelji molim vas da me pozovete nakon blagoslova i vrlo rado ću se odazvati i doći u vaše obitelji. Unaprijed hvala na gostoprimstvu i darovima.
 Od 27. prosinca do 7. siječnja sv. mise bit će ujutro u 7:30, osim na staru godinu, 31. prosinca kada ćemo slaviti misu zahvalnicu u 18:00 i toga dana nema jutarnje mise.
 U nedjelju, 1. siječnja je svetkovina Marije Bogorodice – Nova godina. Ujedno se obilježava i Svjetski dan mira. Toga dana bit će samo pučka sv. misa u 11:00. Nema misa u 9:00 i 18:00.

Pratite nas: