 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Pon.: Sv. Bazilije Veliki i Grgur Nazijanski, biskupi i crkveni naučitelji
Pet.: Bogojavljenje – Sveta Tri Kralja: Vodokršće

 Katolički tjednik je bio dvobroj za Božić pa vas potičem da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 U petak je svetkovina Bogojavljenja. Taj dan sv. mise će biti u 11:00 i 18:00 sati. Pod obje sv. mise imat ćemo blagoslov vode. Molim vas da sa sobom ponesete u boci vodu i sol koju ćemo blagosloviti te kojom vi možete blagosloviti svoje domove, nabožne predmete, ukućane…
 Još ovaj tjedan, točnije do srijede, 4. siječnja traje Božićni blagoslov obitelji te su sv. mise su u 7:30, osim na svetkovinu Bogojavljenja kada su mise u spomenutim terminima.
 Sve vas koje nismo našli u vašim domovima tijekom blagoslova, a koji želite da svećenik dođe u vašu obitelj molim vas da se prijavite od 5. siječnja kako bismo dogovorili termin za naknadni blagoslov. Ujedno svima vama hvala na gostoprimstvu i darovima.
 U četvrtak, 5. siječnja u 18:00 sati imat ćemo sv. misu zadušnicu za pokojnog papu Benedikta XVI. jer će taj dan biti i ukop njegovih zemnih ostataka. Tako ćemo se pridružiti zajedničkoj molitvi svih župa u Vrhbosanskoj nadbiskupiji. Uz misu u 18:00 imat ćemo i jutarnju misu u 7:30.
 Tijekom Adventskog humanitarnog sajma prikupili smo 3858 KM te je cjelokupan iznos namijenjen župnom Caritasu. Uz to smo tijekom četiri nedjelje došašća prikupili hrane i higijenskih potrepština za 40 paketa koje su članovi: ŽEV, ŽPV i župnog Caritasa podijelili najpotrebitijim župljanima. Svima od srca hvala na suradnji i podršci.
 U sljedeću nedjelju je blagdan Krštenja Gospodinova i ujedno završetak božićnog vremena. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00. Na misi u 18:00 imat ćemo i pobožnost Gospi od brze pomoći, a u 19:00 sati bit će četvrti koncert iz ciklusa „KoncertiDA“ na kojemu će biti izvedene orguljske kompozicije bh. skladatelja: Tonija Toplana, Darija Vučića i Danijela Žontara. Upravo će oni i nastupiti na tome koncertu te će svoje kompozicije izvesti prvi put u našoj crkvi. Stoga vas sve pozivam da svojim dolaskom podržimo naše umjetnike.

Pratite nas: