Vrhbosanski nadbiskup metropolita mons. Tomo Vukšić u poslijepodnevnim satima 2. siječnja posjetio je obitelj Buzuk u župi Presvetog Trojstva u Novom Sarajevu te im je tom prigodom udijelio i božićni blagoslov.

Uz nadbiskupa su bili njegov osobni tajnik vlč. Dino Mustafi i župnik domaćin vlč. Dražen Kustura. Nakon što je mons. Vukšić predvodio blagoslovnu molitvu u ugodnom razgovoru koji je uslijedio zahvalio je obitelji Buzuk koja ga je u ime svih obitelji Vrhbosanske nadbiskupije pozdravila na misi liturgijskog predstavljanja 12. ožujka prošle godine te je istaknuo kako ih je imao želju posjetiti u njihovom domu i da je božićni blagoslov bio izvrsna prigoda za to.
Obitelj Buzuk uz riječi zahvale na posjetu istaknula je kako im je velika čast što je nadbiskup došao u njihov dom te su se još jednom prisjetili mise u katedrali na kojoj je mons. Vukšić ustoličen za vrhbosanskog nadbiskupa.

Inače, u obitelji Buzuk žive baka Ruža, supružnici Ivan i Emanuela, koja je članica župnog pastoralnog vijeća župe u Novom Sarajevu, te njihova djeca Toni i Jakov kojima je nadbiskup kao dar podijelio krunice.

D. K.

Pratite nas: