 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom Vjerodostojni svjedoci, intervju s fra Milom Babićem, reportažu o župi Žeravac… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
Nedjelja 9:00 + Rozimila Ostojić
18:00 + Ivan, Delfa Andrić, Mila Blažević
Ponedjeljak + Slavko, Bosiljka, Boris Marić
Utorak + ob. Fikaos i Mirčeta
Srijeda + Roza Vidić
Četvrtak + Željko Obrdalj
Petak Na nakanu
Subota + Nikola, Marija Kriste

 U ponedjeljak, 20. veljače u 19:00 bit će sjednica ŽPV-a i ŽEV-a.
 U utorak, 21. veljače 19:00 u župnom pastoralnom centru imat ćemo Maškare za naše najmlađe članove, djecu predškolskog i školskog uzrasta. Za najoriginalnije maske osigurat ćemo i skromne nagrade.
 U srijedu, 22. veljače je Pepelnica – Čista srijeda, zapovijedani post i nemrs. Ujedno je i početak korizmenog vremena. Toga dana sv. misa je u 18:00 i pod njom će biti obred pepeljanja.
 S početkom korizmenog vremena svakoga petka nakon pobožnosti Puta križa i svete mise u prostorijama župnog pastoralnog centra održavat će se “Korizmene tribine”. Kroz šest susreta predavači će obraditi temu “Sedam glavnih grijeha”. Pobožnost Puta križa bit će svakog korizmenog petka u 17:30, sv. misa u 18:00 te tribina u 18:30. Prvu temu, grijeh oholosti, izložit će mons. Slađan Ćosić, generalni vikar Vrhbosanske nadbiskupije. Bit će to svojevrsna duhovna župna priprava pa Vas pozivam na dolazak.
 Vjeronauk i tjedni termini su po redovitom rasporedu.
 Sljedeća nedjelja je Prva korizmena. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: