 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Iskupljujući vrijeme“, intervju s nuncijem u Ukrajini, razmišljanje o korizmi… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 Sjedeći tjedan su proljetne kvatre koje su posvećene pokori i obraćenju. Kvatreni dani su srijeda, petak i subota.
 U ponedjeljak, 27. veljače u svim župama u Vrhbosanskoj nadbiskupiji bit će molitva za mir u Ukrajini. Tako ćemo i u našoj župi moliti na tu nakanu pod sv. misom u 18:00.
 U razdoblju od 12. do 19. veljače prikupljali smo novčane priloga za stradale u potresu u Turskoj i Siriji te smo prikupili 1.780,00 KM. Svima od srca hvala i neka Bog blagoslovi vaše odricanje.
 U petak, 3. ožujka je drugi korizmeni petak. Pobožnost Puta križa je u 17:30, sv. misa u 18:00, a nakon nje „Korizmena tribina“. Tema ovotjedne tribine je „Grijeh škrtosti“, a prigodno predavanje imat će vlč. Ivan Rako, profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu. Dobro došli!
 Na Treću korizmenu nedjelju, 12. ožujka kada se na razini BK-a BiH obilježava Nedjelja solidarnosti u našoj župi organizirat ćemo “Ručak župne solidarnosti”. Naime, toga dana poslije pučke sv. mise u 11:00 svi vjernici pozvani su na zajednički ručak (župno dvorište ili dvorana u ovisnosti od vremenskih prilika). Cilj ove aktivnosti je izgradnja zajedništva, ali i podržavanje rada župnog Caritasa kupovinom kupon(a) po cijeni od 10 KM koje će biti moguće nabaviti već od današnje nedjelje na izlazu iz crkve. Jedan kupon = jedan obrok, a sav prihod ide za župni Caritas.
 Dogovoreni termini i probe su u redovitom rasporedu.
 Sljedeća nedjelja je Druga korizmena. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: