 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Bojevi koji jesu naš problem“, intervju s mons. Markom Tomićem, župnikom u Prozoru, osobna razmišljanja vjernika o korizmi… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 KBF u Sarajevu u utorak, 7. ožujka s početkom u 19:00 organizira predstavljanje knjige „Papa Benedikt XVI. učitelj vjere“ o kojoj će govoriti kardinal Vinko Puljić, Hrvoje Kalem, Vili Radman i Stjepan Juranić.
 U srijedu je osmi u mjesecu kada u našoj župi na poseban način častimo Gospu od brze pomoći. Sv. misa je u 18:00, a nakon toga i prigodna pobožnost. Zbog objektivnih razloga toga dana neće biti planirani Korizmeni koncert nego će se on održati u utorak, 14. ožujka s početkom u 19:00.
 Od danas je moguć upis misa od svibnja do kraja kolovoza tekuće godine.
 U petak, 10. ožujka je treći korizmeni petak. Pobožnost Puta križa je u 17:30, sv. misa u 18:00, a nakon nje „Korizmena tribina“. Tema ovotjedne tribine je „Grijeh bludnosti te neumjerenosti u jelu i piću“, a prigodno predavanje imat će preč. Vladimir Pranjić, ekonom Vrhbosanske nadbiskupije. Dobro došli!
 Dogovoreni termini i probe su u redovitom rasporedu.
 Sljedeća nedjelja je Treća korizmena. Ujedno je Nedjelja solidarnosti. Toga dana pod sve tri mise prikupljat će se samo jedna milostinja koja će biti predana ekonomatu nadbiskupije, a onda će iznos koji se prikupi sa svih župa u BiH biti ravnomjerno raspoređen župama koje imaju manje od 200 vjernika. Unaprijed hvala na vašim prilozima i podršci koju dajete svojim svećenicima. Istoga dana u našoj župi imat ćemo „Ručak župne solidarnosti“ poslije pučke sv. mise u 11:00. Cilj ove aktivnosti je izgradnja župnog zajedništva, ali i podržavanje rada župnog Caritasa kupovinom kupon(a) po cijeni od 10 KM koje će biti moguće nabaviti na izlazu iz crkve. Jedan kupon = jedan obrok, a sav prihod ide za župni Caritas.

Pratite nas: