 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Unutarnja solidarnost“, intervju s ravnateljem Caritasa Hrvatske fra Tomislavom Glavnikom, razmišljanje o solidarnosti… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 U utorak, 14. ožujka s početkom u 19:00 u našoj župnoj crkvi bit će održan šesti po redu koncert iz ciklusa „KoncertiDA“ na kojemu će nastupiti „Sarajevski gradski orkestar“ s izvedbom „Stabat Mater“. Koncert će snimati BHRT te će isti biti emitiran u Velikom tjednu. Pozivam vas sve da svojom prisutnošću podržite ovaj projekt te se ujedno duhovno obogatite u vremenu korizme.
 U petak, 17. ožujka je četvrti korizmeni petak. Pobožnost Puta križa je u 17:30, sv. misa u 18:00, a nakon nje „Korizmena tribina“. Tema ovotjedne tribine je „Grijeh zavisti“, a prigodno predavanje imat će vlč. Josip Knežević, profesor na KBF-u. Dobro došli!
 Dogovoreni termini i probe su u redovitom rasporedu.
 U subotu, 18. ožujka je obljetnica smrti s. Luke Liengitz te će se istoga dana slaviti sv. misa na groblju „Betanija“ u 16:00 koju će predslaviti vlč. Hrvoje Kalem, profesor na KBF-u.
 Župa Sv. Josipa Marijin Dvor svog nebeskog zaštitnika proslavit će u ponedjeljak, 20. ožujka. Budući da je 19. ožujka nedjelja koja je prema liturgijskom važnija od blagdana, župa na Marijin dvoru će svoj patron proslaviti dan poslije sv. misama u 11:00 i 18:00.
 Sljedeća nedjelja je Četvrta korizmena – Nedjelja „Laetare“ ili Veselite se. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: