 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Pon.: Sv. Josip, svetkovina
Sub.: Navještenje Gospodinovo – Blagovijest, svetkovina
 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom Odgovornost ili obrazloženja, predstavljanje 10 godina pontifikata pape Franje u brojkama, osvrt na Arhiđakonatske susrete u VN-u… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 Župa Sv. Josipa na Marijin Dvoru svog nebeskog zaštitnika proslavlja u ponedjeljak, 20. ožujka sv. misama u 11:00 i 18:00. Više informacija imate na oglasnoj ploči.
 U ponedjeljak, 20. ožujka KŠC Sv. Josip proslavlja dan Centra. Sv. misa će biti u crkvi Kraljice svete krunice u 16:30, a priredba u 18:00. Više informacija imate na oglasnoj ploči.
 Pozivam roditelje prvopričesnika na zajednički susret u utorak, 21. ožujka nakon večernje sv. mise u župnom pastoralnom centru.
 Molim da do sljedeće nedjelje u župni ured prijavite bolesnike za ispovijed prije Uskrsa.
 Dogovoreni termini i probe su prema rasporedu!
 U petak, 24. ožujka je peti korizmeni petak. Pobožnost Puta križa je u 17:30, sv. misa u 18:00, a nakon nje „Korizmena tribina“. Tema ovotjedne tribine je „Grijeh srditosti“, a prigodno predavanje imat će vlč. Oliver Jurišić, profesor na KBF-u i župnik u katedrali. Dobro došli!
 Na Nedjelju solidarnosti prikupili smo 983 KM. Još jednom od srca hvala na darovima.
 U sljedeću nedjelju je Peta korizmena. Mise su u redovitim terminima u: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: