 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…

Nedjelja 9:00 + Tomo, Kata Radoš; Vilko, Ljilja Novotni; Nevenka Đerek
18:00 + Franjo Ostojić
Ponedjeljak + Mirjana Vlašić
Utorak + Katarina, Josip Gracić; Gracić
Srijeda + Miroslav Papo
Četvrtak + Justina, Ivica Marjanović
Petak + Eduard Negovetić
Subota + Dragica, Željko, Zdravko August

 Sjednica ŽPV-a i ŽEV-a bit će u ponedjeljak, 27. ožujka u 19:00.
 Novi broj Informativnog župnog listića „Novos“ nalazi se na stolu za tisak.

U petak, 31. ožujka je šesti korizmeni petak. Pobožnost Puta križa je u 17:30, sv. misa u 18:00 i nakon nje posljednja “Korizmena tribina” na kojoj će se obraditi tema “Grijeh lijenosti” koju će izložiti dr. vlč. Ilija Marković, profesor na KBF-u i župnik u Ilijašu.
 U sljedeću subotu, umjesto vjeronauka, djeca, njihovi roditelji i svi zainteresirani pozvani su na Uskrsnu radionicu koju će voditi s. Neda s početkom u 10:00.
 U sljedeću nedjelju je Cvjetnica: Nedjelja muke Gospodnje s kojom započinje Veliki tjedan kada proslavljamo najveća otajstva naše vjere. Mise u župnoj crkvi su u 9:00 i 11:00. Pod pučkom sv. misom bit će pjevana muka. Ukoliko vremenske prilike dozvole blagoslov grančica imat ćemo kod ljetnikovca, u župnom dvorištu, a nakon toga ćemo u procesiji ući u crkvu. I ove godine maslinove grančice je osigurala Misijska središnjica te ćete ih uz prilog za misije moći uzeti na ulazu u crkvu. Istoga dana u župi Uznesenja BDM-a na Stupu bit će organiziran Dekanatski križni put mladih s početkom u 13:00. I mi kao župa ćemo se priključiti ovoj pobožnosti te iz toga razloga neće biti večernje sv. mise u župnoj crkvi.

Pratite nas: