 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Uto.: Sv. Marko, evanđelist
Sub.: Sv. Katarina Sijenska, djevica i crkvena naučiteljica, suzaštitnica Europe
 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“ posvećen Saboru svećenika Vrhbosanske nadbiskupije. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Respiratori vjere“, intervju s mons. Pavom Jurišićem, upoznati se s dijecezanskim klerom VN-a u brojkama… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.
 Sjednica ŽPV-a i ŽEV-a bit će u ponedjeljak, 24. travnja s početkom u 19:00.
 U četvrtak, 27. travnja s početkom u 19:00 Hor opere Narodnog pozorišta iz Sarajeva održat će koncert u sklopu ciklusa „KoncertiDA“. Svi ste dobrodošli i radujemo se vašem dolasku.
 Probe i dogovoreni termini su u redovitom rasporedu.
 Na kraju još jedne vjeronaučne godine organiziramo „Obiteljski dan i župni izlet“ na Pale u subotu, 13. svibnja. Toga dana u crkvi Sv. Josipa Radnika u 10:00 bit će sv. misa, a nakon toga zajedničko druženje uz rekreaciju i roštilj. Svi koji žele sudjelovati trebaju se prijaviti u župni ured do nedjelje, 30. travnja kako bi sve na vrijeme mogli pripremiti.
 U sljedeću nedjelju je Četvrta uskrsna – Nedjelja Dobrog pastira kada se obilježava Svjetski dan molitve za svećenička i redovnička zvanja. Mise su u redovitom terminima u: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: