 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Sri.: Bl. Ivan Merz, priznavalac
Pet.: Sv. Leopold Bogdan Mandić, prezbiter
 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Zasebno tijelo i ničija zemlja“, intervju s fra Ilijom Božićem, čuvarom svetišta u Olovu, izvještaj sa susreta ministranata VN-a… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.
 U ponedjeljak je osmi u mjesecu kada na poseban način častimo Gospu od brze pomoći. Istoga dana s početkom u 19:00 je osmi koncert iz ciklusa „KoncertiDA“ na kojemu će nastupiti djeca i mladi iz naše župe. Svi ste dobrodošli!
 U petak, 12. svibnja župa Briješće proslavlja svog nebeskog zaštitnika. Svetu misu u 11:00 predslavi fra Zdravko Dadić, provincijal Bosne Srebrene, a u 18:00 preč. Mladen Kalfić, kancelar Vrhbosanske nadbiskupije.
 U subotu, 13. svibnja je „Obiteljski dan i župni izlet“ na Pale. Polazak je predviđen u 9:00 sati ispred župnog ureda. Molim one koji su se prijavili da na vrijeme dođu.
 U subotu, 27. svibnja je 52. Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije u Gospinom svetištu u Komušini. Potičem mlade iz naše župe da se prijave u župni ured do 21. svibnja kako bismo mogli na vrijeme organizirati prijevoz do Komušine.
 Sljedeća nedjelja je Šesta uskrsna. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: