 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Uto.: Sv. Anto Padovanski, prezbiter i crkveni naučitelj
Pet.: Presveto Srce Isusovo, svetkovina
Sub.: Bezgrješno Srce Marijino, spomendan

 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. U uvodniku možete pročitati komentar pod naslovom „Je li nedjelja sveta?“, intervju fra Danimirom Pezerom, profesorom liturgike, reportažu o župi Fojnica, izvještaj s proslave patrona naše župe… Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 Samostan Sv. Ante na Bistriku u utorak, 13. lipnja proslavlja svog nebeskog zaštitnika. Sv. mise su u: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 16, 18 i 20 sati. Svetu misu u 18:00 predslavi mons. Tomo Vukšić, vrhbosanski nadbiskup. Isto tako samostan na Bistriku organizira hodočašće u Podmilačje za Sv. Ivu. Svi zainteresirani se trebaju prijaviti osobno na Bistriku. Cijena povratne karte je 15 KM.
 Katedralna župa Presvetog Srca Isusova u petak, 16. lipnja proslavlja svoj patron. Svečanu sv. misu u 10:30 predslavi vlč. Ilija Marković, profesor na KBF-u i župnik u Ilijašu. Više o proslavi Srca Isusova u katedrali imate na oglasnoj ploči.
 Od četvrtka, 15. do subote, 17. lipnja u župi organiziramo Dječje ljeto za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Program svakog dana počinje u 10:00 i traje do 14:00. Ovogodišnje Dječje ljeto završit ćemo zajedničkim izletom na Pale u subotu, 17. lipnja. Toga dana roditelji trebaju djecu dovesti na Pale gdje će u 10:00 sati biti slavljena sv. misa, a nakon toga će uslijediti sportsko-rekreacijski program za sve prisutne.
 U sljedeću nedjelju pod misom u 11:00 sati s. Geralda Tunjić proslavit će 60 godina redovništva. Euharistijsko slavlje toga dana predvodit će mons. Mato Zovkić, umirovljeni profesor Svetog pisma. Pozivam vas da svojim dolaskom i zajedničkom molitvom zahvalimo Bogu na predanom služenju s. Geralde koja je u našoj župi od 1989. Nakon euharistijskog slavlja u dvorištu ćemo imati zajedničko druženje. Svi ste dobrodošli! Toga dana će biti mise i u 9:00 i u 18:00 sati.

Pratite nas: