 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Pon.: Sv. Maksimilijan Kolbe, prezbiter i mučenik
Uto.: Uznesenje BDM-a – Velika Gospa, svetkovina
Sri.: Sv. Rok, priznavalac
 Stigao je dvobroj „Katoličkog tjednika“ posvećen svetkovini Velike Gospe. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.

Nedjelja 9:00 + Antonija Pavlović
18:00 + Ivona Jurić
Ponedjeljak + Janja, Anto Gašpar; Gašpar
Utorak + Mato, Iva Livaja; Livaja
Srijeda + Krunoslava, Vladimir Jerg
Četvrtak + Šima, Mato Anđelić
Petak + Mladen, Vjera Čalović
Subota + Danica Bošnjak

 Župa Uznesenja BDM-a Stup u utorak, 15. kolovoza proslavlja svoj patron Veliku Gospu. Toga dana mise na Stupu su u: 7:00, 9:00, 11:00 i 19:00. U našoj župi će biti samo jedna sv. misa u 18:00.
 Odlukom Vrhbosanske nadbiskupije u svim crkvama prikupljat će se dodatna milostinja za stradale u poplavama u Sloveniji. Na stoliću na ulazu/izlazu iz crkve nalazi se kutija za vaše priloge koje ćemo u sljedeću nedjelju, 20. kolovoza predati ekonomatu VN-a, a zatim će se iznos sa svih župa posredstvom Caritasa BiH uplatiti Caritasu Slovenije. Unaprijed hvala na vašim darovima i odricanju.
 Biskupi BK-a BiH na zasjedanju Banjoj Luci donijeli su odluku da se novčani prilog za misne intencije s 20 povećava na 30 KM te gregorijane sa 700 na 1000 KM od 1. rujna 2023. Za sve one koji su već uplatiti prilog za mise od rujna do prosinca iste će se slaviti po starom cjenovniku.
 Sljedeća nedjelja je Dvadeseta kroz godinu. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: