 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Sri.: Sv. Andrija Kim Taegon i drugovi mučenici
Čet.: Sv. Matej, apostol
 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.
 Idući tjedan su jesenske kvatre posvećene molitvi za svećenička i redovnička zvanja te za duhovnu izgradnju mladeži. Kvatreni dani su srijeda, petak i subota.
 S početkom nove školske godine započet ćemo i novu vjeronaučnu godinu. Zamolio bih roditelje prvopričesnika (četvrti razred) i krizmanika (osmi i deveti razred) da u župnom uredu popune formular za prijavu kako bismo znali točan broj djece za podjelu ova dva sakramenta.
 U narednom razdoblju, nadam se do kraja ove godine, trebali bi krenuti u sanaciju i adaptaciju prvog kata župne kuće kako bi se onda mogla odraditi i fasada. Neki radovi su već završeni budući da su zamijenjena sva unutarnja vrata na tom katu, a za preostale radove potrebno je osigurati nešto više od 20.000,00 KM. Nadam se da ćemo dio sredstava pronaći kroz projekte i uz pomoć dobročinitelja, ali isto tako računam i na vašu podršku kao i uvijek do sada. Stoga ćemo u naredna tri tjedna, do 8. listopada prikupljati novčane priloge za ove radove na ulazu/izlazu u crkvu. Unaprijed sam zahvalan na vašim prilozima. One koji nisu u mogućnosti financijski podržati ovaj projekt potičem na molitvu za dobročinitelje jer je i to način na koji možete sudjelovati.
 Na sjednici ŽPV-a i ŽEV-a donijeli smo odluku da ćemo svake prve nedjelje u mjesecu pod pučkom sv. misom na poseban način moliti za obitelji i to tako što će roditelji i djeca sudjelovati: čitanjem, pjevanjem i pripremanjem molitve vjernika. Prva obiteljska nedjelja bit će 1. listopada.
 Sljedeća nedjelja je Dvadeset i peta kroz godinu. Ujedno se na razini BK-a BiH obilježava Svjetski dan sredstava društvenih komunikacija. Mise su u redovitom rasporedu: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: