 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Pon.: Sv. Anđeli čuvari
Sri.: Sv. Franjo Asiški, redovnik
Sub.: Blažena Djevica Marija od krunice

 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.
 Od danas započinju Listopadske pobožnosti. Pola sata prije sv. mise je molitva krunice i litanija u čast BDM.
 Sjednica s članovima ŽPV-a i ŽEV-a je u četvrtak, 5. listopada u 19:00.
 U subotu, 7. listopada organiziramo župno hodočašće u svetište Sv. Ive u Podmilačje te izlet u Jajce i Travnik. Svi koji žele sudjelovati trebaju se prijaviti u župni ured do srijede, 3. listopada. Cijena je 40 KM, a u nju su osim prijevoza uračunate usluge profesionalnog vodiča te ulaznice za: vodopad, tvrđavu, katakombe, muzeje… Prijavljeni će dodatne informacije o polasku dobiti telefonom.
 Župa Sv. Franje na Dobrinji u srijedu, 4. listopada proslavlja svog nebeskog zaštitnika. Sveta misa je u 18:30, a predslavi ju fra Mogomir Kikić.
 Do sada smo za sanaciju i obnovu prvog kata župne kuće prikupili ukupno 1.332,00 KM. Svima od srca hvala i akciju nastavljamo do 8. listopada.
 Sljedeća nedjelja je Dvadeset i sedma kroz godinu. Mise su u redovitim terminima u: 9:00, 11:00 i 18:00. Ujedno je tu nedjelju i osmi u mjesecu te će pobožnost Gospi od brze pomoći biti pod večernjom sv. misom. Istoga dana s početkom u 19:00 započinjemo drugu sezonu ciklusa „KoncertiDA“. Na prvom koncertu u ovoj sezoni nastupit će Admir Vračo na trubi i Ilma Šut na klaviru. Dobro došli! Istoga dana Udruga katoličkih studenata „Emaus“ poziva sve studenta na misu zaziva Duha Sveta na početku nove akademske godine u crkvu Sv. Josipa na Marijin Dvor u 18:00.

Pratite nas: