 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Uto.: Sv. Ignacije Antiohijski, biskup i mučenik
Sri.: Sv. Luka, evanđelist
 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.
 U utorak, 17. listopada je kanonska vizitacija naše župe koja bude svake četiri godine. Vrhbosanski nadbiskup mons. Tomo Vukšić delegirao je fojničkog arhiđakona preč. Marka Zubaka da napravi vizitaciju tijekom koje će: pregledati knjige, stanje u kući i crkvi, susresti se sa župnikom, sestrama i članovima ŽPV-a i ŽEV-a te slaviti sv. misu s narodom. Stoga Vas pozivam u utorak u 18:00 na večernju sv. misu, osobito članove ŽPV-a i ŽEV-a s kojima će vizitator imati razgovor poslije mise.
 U srijedu, 18. listopada župa u Novom Gradu proslavlja svog nebeskog zaštitnika. Sv. misu u 11:00 sati predslavi kanonik Stolnog kaptola vrhbosanskog preč. Marko Zubak, a u 19:00 vlč. Ivica Mršo.
 U subotu, 21. listopada je Molitveni dan za domovinu i sv. misa na Bobovcu. Svi koji bi željeli taj dan poći na Bobovac trebaju se prijaviti u župni ured još danas. Cijena karte je 10 KM.
 Do sada smo ukupno prikupili 3.800,00 KM za sanaciju i obnovu prvog kata župne kuće. Svima od srca hvala i neka vas prati Božji blagoslov.
 Sljedeća nedjelja je Dvadeset i deveta kroz godinu. Ujedno se obilježava i Svjetski misijski dan. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00 te će se pod njima skupljati samo jedna milostinja koja će u cijelosti biti proslijeđena Nacionalnoj upravi Papinskih misijskih dijela u BiH. Unaprijed hvala na vašim darovima. Istoga dana NCM „Ivan Pavao II.“ proslavlja svog nebeskog zaštitnika sv. misom u 17:00 koju predslavi vrhbosanski nadbiskup mons. Tomo Vukšić.

Pratite nas: