 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Uto.: Prikazanje BDM
Sri.: Sv. Cecilija, djevica i mučenica
Pet.: Sv. Andrija Dung-Lac, prezbiter i drugovi mučenici
 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.

Nedjelja 9:00 + Mirko, Vjera Tončić; Tončić
18:00 +Pavao i Vera Burić
Ponedjeljak Za duše u čistilištu
Utorak + Tonka, Dušano Prodanović; Ljiljana Trbović
Srijeda + Lenka Primorac
Četvrtak + Jozo Krtalić; Slavica Hrgić
Petak + Vera Negovetić; Pogarčić
Subota + Franjo Piplica

 Budući da nam se bliži Advent u sljedeću subotu, 25. studenoga pozivamo svu djecu koja pohađaju vjeronauk, njihove roditelje te sve vas koji se želite priključiti na radionicu koju će voditi s. Neda, a početak je predviđen za 10:00 sati. Toga dana neće biti vjeronauk u dvije skupine, nego su djeca od prvog do devetog razreda pozvana doći u 10:00 sati zajedno sa svojim roditeljima, bakama i djedovima kako bi sudjelovala na radionici.
 Uskoro je i blagdan Sv. Nikole. Stoga molim roditelje neka u župni ured do sljedeće nedjelje, 26. studenoga prijave djecu predškolskog i školskog uzrasta. Kao i prethodnih godina roditelji, koji su u mogućnosti, mogu sudjelovati u organizaciji Sv. Nikole svojim prilogom.
 S Nedjeljom Krista Kralja započet će Adventski humanitarni sajam koji će se održavati od 26. studenoga do 17. prosinca svake nedjelje poslije sv. misa u 9:00 i 11:00 u pastoralnom centru. Od te nedjelje počinje prikupljanje hrane i osnovnih životnih potrepština za najugroženije članove naše župe. Tako će se u iduću nedjelju prikupljati ulje i brašno. Svi koji ste u mogućnosti možete te proizvode donijeti na sv. mise i ostaviti na stalku kod ispovjedaonice, a na usluzi će vam biti članovi župnog Caritasa. Unaprijed hvala na podršci. Isto tako nakon sv. misa u 9:00 i 11:00 imat ćete prigodu kupiti: adventske vijence, božićne čestitke i druge rukotvorine. Unaprijed hvala suradnji i odricanju.
 Sljedeća nedjelja je Nedjelja Krista Kralja i njome završava ova liturgijska godina. Sv. mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: