 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Čet.: Sv. Andrija, apostol
 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 Misne nakane kroz tjedan:
Nedjelja 9:00 + Mara Puljić
18:00 + Ivan, Franka Božić; Petar, Marija, Kata Razlog
Ponedjeljak + Ljubica, Josip Domorocki
Utorak + Boris Jovanović
Srijeda + ob. Pavlović, Piplica
Četvrtak + Anđelka Jovanović; Ilija Musa
Petak + Zvonko, Nevenka Azinović
Subota + Gordana Milanović; Snježana Kapeleti

 U sljedeću subotu, 2. prosinca s početkom u 10:00 bit će organizirana još jedna adventska radionica. Svi ste dobrodošli! Osobito pozivamo naše bake i djedove da dođu kako bi zajedno s najmlađima proveli nekoliko sati. Istoga dana djeca će imati probu pjevanja za treću obiteljsku nedjelju te za blagdan Sv. Nikole.
 Bliži nam se blagdan Sv. Nikole. Stoga molim roditelje neka još danas u župni ured prijave djecu kako bismo mogli pripremiti dovoljan broj paketića. Unaprijed hvala na prilozima i suradnji.
 Danas započinjemo Adventski humanitarni sajam koji će trajati do 17. prosinca, a održavat će se svake nedjelje poslije sv. misa u 9:00 i 11:00 u pastoralnom centru. Na njemu ćete imati prigodu kupiti: adventske vijence, božićne čestitke i druge rukotvorine. Advent je vrijeme kada smo posebno osjetljivi na potrebe naših bližnjih stoga vas molim da podržite ovu akciju.
 Kao i prethodnih godina prikupljat ćemo hranu i osnovne životne potrepštine za najugroženije članove naše župe. Tako ćemo na Prvu nedjelju došašća prikupljati: šećer, rižu, tjesteninu i sol. Svi koji ste u mogućnosti te proizvode možete donijeti na sv. mise i ostaviti na stalku kod ispovjedaonice, a na usluzi će vam biti članovi župnog Caritasa. Unaprijed hvala na podršci.
 U prošlu nedjelju prikupili smo ukupno 1 556 KM za potrebe Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa. Hvala na vašim darovima i odricanju.
 Sljedeća nedjelja je Prva došašća. Ujedno je i početak nove liturgijske godine. Sv. mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00, a pod misom u 11:00 sati imat ćemo treću po redu Obiteljsku nedjelju.

Pratite nas: