 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Sri.: Sv. Nikola, biskup
Čet.: Sv. Ambrozije, biskup i crkveni naučitelj
Pet.: Bezgrješno začeće BDM
 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika uz koji dolazi i katolički kalendar za 2024. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…

Nedjelja 9:00 + Ivo Jarak
18:00 Na nakanu
Ponedjeljak + Vale Perić
Utorak + ob. Buntić, Šego, Tomić
Srijeda Na nakanu
Četvrtak + Mara Vujčić
Petak Na nakanu
Subota Na nakanu

 Od danas je moguć upis svetih misa za prva četiri mjeseca iduće godine.
 Od ponedjeljka, 4. prosinca započinju mise zornice koje će biti svaki radni dan i subotom u 6:30. Potičem Vas na dolazak u što većem broju kako bismo se duhovno pripremili za svetkovinu Božića. Nakon zornica svi ste pozvani u pastoralni centar na čaj i kavu.
 U srijedu je blagdan Sv. Nikole. Program i podjela paketića za najmlađe počinje u 18:00 u crkvi.
 Nakon sv. misa u 9:00 i 11:00 u pastoralnom centru održava se Adventski sajam.
 Kao i prethodnih godina prikupljat ćemo hranu i osnovne životne potrepštine za najugroženije članove naše župe. Tako ćemo na Drugu nedjelju došašća prikupljati: kavu, konzerve i slatkiše. Svi koji ste u mogućnosti te proizvode možete donijeti na sv. mise i ostaviti na stalku kod ispovjedaonice, a na usluzi će vam biti članovi župnog Caritasa. Unaprijed hvala na podršci.
 U petak, 8. prosinca je blagdan Bezgrješnog začeća BDM te je ujedno i osmi u mjesecu kada častimo Gospu od brze pomoći. Toga dana bit će samo misa zornica u 6:30 te pod njom prigodna pobožnost. Istoga dana s početkom u 19:00 bit će treći koncert u ciklusu „KoncertiDA“ na kojemu će uz soliste nastupiti Muška klapa „Trs“ i Tamburaški orkestar iz Mostara. Izvodit će adventske pjesme te je to svojevrsna duhovna obnova za Božić. Stoga vas pozivam na dolazak u što većem broju. Koncert će snimati državna televizija te ga emitirati na Badnjak. Svi ste dobrodošli!
 U sljedeću nedjelju je Druga došašća. Sv. mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: