 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Pon.: Božić
Uto.: Sv. Stjepan, prvomučenik
Sri.: Sv. Ivan, apostol i evanđelist
Čet.: Sveta nevina dječica, mučenici

 Od katoličkog tiska stigao je dvobroj Katoličkog tjednika posvećen svetkovini Božića. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.
 Proslavu svetkovine Božića započinjemo misom polnoćkom u 24:00, a na sam Božić mise su u 9:00 i 11:00. Neće biti večernje sv. mise.
 Na blagdan Sv. Stjepana sveta misa je u 11:00.
 Od 27. prosinca započinje blagoslov obitelji prema već objavljenom rasporedu. Kao što je poznato obitelji će blagoslivljati petorica svećenika. Bilo bi idealno kada bi obitelj bila na okupu ili barem koji njezin član jer blagoslivljamo ljude, a ne zidove. Svećenici se neće dugo zadržavati u vašim domovima. Svi koji želite da se svećenik duže zadrži u obitelji molim vas da me pozovete nakon blagoslova i vrlo rado ću se odazvati i doći u vaše obitelji. Unaprijed hvala na gostoprimstvu i darovima.
 Od 27.  do 30. prosinca, to jest za vrijeme trajanja blagoslova sv. mise će biti ujutro u 7:30.
 Na Treću nedjelju došašća prikupili smo 1.320,00 KM za Caritas. Svima od srca hvala.
 U sljedeću nedjelju proslavljamo Sv. Obitelj Isusa, Marije i Josipa. Ujedno je tada i posljednji dan ove građanske godine. Sv. mise će biti u 9:00 i 11:00. Dakle, neće biti večernje sv. mise. Pod pučkom sv. misom u 11:00 imat ćemo zahvalnicu te ćemo proslaviti i četvrtu po redu Obiteljsku nedjelju u našoj župi.

Pratite nas: