 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Pon.: Sv. Marija Bogorodica, svetkovina
Uto.: Sv. Bazilije Veliki i Grgur Nazijanski, biskupi i crkveni naučitelji
Sub.: Bogojavljenje – Sveta Tri Kralja: Vodokršće

 Katolički tjednik je bio dvobroj za Božić pa vas potičem da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 U ponedjeljak je svetkovina Marije Bogorodice te je ujedno početak nove građanske godine. Toga dana sv. misa je u 18:00.
 U subotu je svetkovina Bogojavljenja. Taj dan sv. mise će biti u 11:00 i 18:00 sati. Pod obje sv. mise imat ćemo blagoslov vode. Molim vas da sa sobom ponesete u boci vodu i sol koju ćemo blagosloviti te kojom vi možete blagosloviti svoje domove, nabožne predmete, ukućane…
 Jučer smo završili ovogodišnji blagoslov obitelji. Sve vas koje nismo našli u vašim domovima tijekom blagoslova, a koji želite da svećenik dođe u vašu obitelj molim vas da se prijavite do 5. siječnja kako bismo dogovorili termin za naknadni blagoslov. Ujedno svima vama hvala na gostoprimstvu i darovima.
 Detaljnu statistiku župe za 2023. moći ćete čuti sljedeću nedjelju. Prema dosadašnjim podacima u protekloj godini bilo je ukupno: dva krštenja (jedno dijete je ostalo živjeti na teritoriju župe), sedmero prvopričesnika te 58 ukopa (21 muškarac i 37 žena; od toga 19 pokojnika nije imalo nikakvog kontakta sa župom. Uz to ih je samo 18 umrlo proviđeno sakramentima. To je područje na kojemu ćemo morati podizati svijest da sakrament bolesničkog pomazanja nije posljednje pomazanje te kako je to okrjepa bolesnim koja im treba pomoći u suočavanju sa izazovima bolesti).
 U sljedeću nedjelju je blagdan Krštenja Gospodinova te je ujedno završetak božićnog vremena. Mise su u redovitim terminima u: 9:00, 11:00 i 18:00. Od sutra mise radnim danima su u 18:00, a subotom u 8:00.

Pratite nas: