 Stigao je novi broj Katoličkog tjednika. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije.

Nedjelja 9:00 +Vinko Piplica
18:00 +Dragica Mladenović
Ponedjeljak + Franjo, Kata Martinović
Utorak + Paško Mošić
Srijeda + ob. Batinić
Četvrtak + Zdenka, Zdenko, Jakov Buzuk
Petak + Antun, Mare Radoš
Subota + Bosiljko, Nada, Kornelija Jurić; Jurić i Budimir

 U ponedjeljak je osmi u mjesecu kada na poseban način častimo Gospu od brze pomoći. Sv. misa je u 18:00 sati, a nakon toga i prigodna pobožnost. Istoga dana s početkom u 19:00 će biti četvrti koncert iz druge sezone „KoncertiDA“ na kojemu će nastupiti nizozemski umjetnici Johan van der Linden i Elske te Lindert. Radujemo se vašem dolasku.
 Nakon završenog božićnog blagoslova obitelji u župi Presvetog Trojstva u Novom Sarajevu je ukupno 1618 župljana u 850 obitelji. Detaljnu statistiku možete pročitati na mrežnoj stranici župe.
 Od 11. do 14. siječnja za djecu od prvog do sedmog razreda osnovne škole organiziramo „Raspust u župi“ u vremenskom razdoblju do 10:00 do 14:00 sati. Kroz ta tri dana djeca će imati prigodu sudjelovati u različitim radionicama, kvizu, igrati društvene igre. Za subotu, 13. siječnja planiran je zajednički izlet za djecu i roditelje na Pale. Stoga molim roditelje da do četvrtka, 11. siječnja prijave sebe i djecu za izlet kako bismo mogli osigurati prijevoz, hranu i piće. Vrhunac će biti u nedjelju, 14. siječnja pod sv. misom u 11:00 sati kada ćemo zazvati Božji blagoslov na početku drugog polugodišta.
 Na Bogojavljenje smo za misije prikupili 762 KM. Svima od srca hvala.
 Sljedeća nedjelja je Druga kroz godinu. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: