 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…

Nedjelja 9:00 + ob. Kazerik, Grgić
18:00 +Nada, Bosiljka, Kornelija Jurić
Ponedjeljak + Rudi, Samilia Kraus
Utorak + Mirko, Iva Krtalić; Luka, Anica Buconjić
Srijeda + Ana Belić
Četvrtak + Jela Radivoša
Petak + Mladen Mormil
Subota + Ivan, Cvija, Tomislav Tomić; Tomić; Čuljak, Tončić

 U ponedjeljak, 12. veljače s početkom u 19:00 bit će održan peti koncert iz ciklusa „KoncertiDA“ na kojemu će nastupiti Mirna Mlikota Dizdarević i Dina Fejzić. Ulaz je kao i do sada besplatan te ste svi dobrodošli.
 U utorak, 13. veljače u 19:00 u župnom pastoralnom centru imat ćemo Maškare za naše najmlađe članove, djecu predškolskog i školskog uzrasta. Za najoriginalnije maske osigurat ćemo i prigodne nagrade.
 U srijedu, 14. veljače je Pepelnica – Čista srijeda, zapovijedani post i nemrs. Ujedno je i početak korizmenog vremena. Toga dana sv. misa je u 18:00 i pod njom će biti obred pepeljanja.
 S početkom korizmenog vremena svakoga petka nakon pobožnosti Puta križa i svete mise u prostorijama župnog pastoralnog centra održavat će se “Korizmene tribine”. Kroz šest susreta predavači će obraditi molitvu „Očenaša“. Pobožnost Puta križa bit će petkom u 17:30, sv. misa u 18:00 i poslije toga tribina. Prvu temu, „Oče naš koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje“, izložit će vlč. Ljubo Zadrić, profesor na KBF-u u Sarajevu i pastoralni suradnik u župi. Bit će to svojevrsna duhovna župna priprava pa vas pozivam na dolazak.
 Vjeronauk i tjedni termini su po redovitom rasporedu.
 Sljedeća nedjelja je Prva korizmena. Mise su u redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: