 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 Sjedeći tjedan su proljetne kvatre koje su posvećene pokori i obraćenju. Kvatreni dani su: srijeda, petak i subota.
 U ponedjeljak, 19. veljače Vrhbosanska nadbiskupija pridružit će se euharistijskom lancu molitve za Sinodu te mir u Ukrajini i Svetoj Zemlji. Toga dana vrhbosanski nadbiskup mons. Tomo Vukšić u katedrali će slaviti sv. misu s početkom u 18:00, a i našoj župi u isto vrijeme pod sv. misom molit ćemo na tu nakanu.
 U utorak, 20. veljače nakon večernje sv. mise bit će susret s roditeljima ovogodišnjih krizmanika oko dogovara za krizmu koja će biti 28. travnja.
 U petak, 23. veljače je drugi korizmeni petak. Pobožnost Puta križa je u 17:30, sv. misa u 18:00, a nakon nje „Korizmena tribina“. Tema ovotjedne tribine je „Oče naš, dođi kraljevstvo tvoje“, a prigodno predavanje imat će vlč. Mario Bernadić, dekan na Katoličkom bogoslovnom fakultetu. Dobro došli!
 Na Treću korizmenu nedjelju, 3. ožujka kada se na razini BK-a BiH obilježava Nedjelja solidarnosti u našoj župi organizirat ćemo “Ručak župne solidarnosti”. Naime, toga dana poslije pučke sv. mise u 11:00 svi vjernici pozvani su na zajednički ručak. Cilj ove aktivnosti je izgradnja zajedništva, ali i prikupljanje sredstava za rad župe kupovinom kupon(a) po cijeni od 10 KM koje će biti moguće nabaviti već od današnje nedjelje na izlazu iz crkve. Jedan kupon = jedan obrok. Unaprijed hvala!
 Dogovoreni termini i probe su u redovitom rasporedu.
 Sljedeća nedjelja je Druga korizmena. Mise su u: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: