 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…

Tjedne misne nakane:
Nedjelja 9:00 + Janja Kremenjaš
18:00 + Nikola, Marija Kriste
Ponedjeljak Na nakanu
Utorak + Mirko, Magdalena Matković
Srijeda +Nedjeljka Kozina
Četvrtak + Ana, Niko, Andrija Šilić
Petak + ob. Iličić i Mikulić
Subota Na nakanu

 U ponedjeljak, 26. veljače u 19:30 je susret s članovima ŽPV-a i ŽEV-a.
 U utorak, 27. veljače nakon večernje sv. mise bit će susret s roditeljima ovogodišnjih prvopričesnika oko dogovora za prvu pričest koja će biti na Bijelu nedjelju, 7. travnja.
 Dogovoreni termini i probe su u redovitom rasporedu.
 U petak, 1. ožujka je treći korizmeni petak. Pobožnost Puta križa je u 17:30, sv. misa u 18:00, a nakon nje „Korizmena tribina“. Tema ovotjedne tribine je „Oče naš, budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji“, a prigodno predavanje imat će vlč. Dražen Kustura, župnik. Dobro došli!
 Sljedeća nedjelja je Treća korizmena. Ujedno je Nedjelja solidarnosti. Toga dana pod sve tri mise prikupljat će se samo jedna milostinja koja će biti predana ekonomatu nadbiskupije, a onda će iznos koji se prikupi sa svih župa u BiH biti ravnomjerno raspoređen župama koje imaju manje od 200 vjernika. Unaprijed hvala na vašim prilozima i podršci koju dajete svojim svećenicima. Istoga dana u našoj župi imat ćemo Obiteljsku nedjelju i „Ručak župne solidarnosti“ poslije pučke sv. mise u 11:00. Cilj ove aktivnosti je izgradnja župnog zajedništva, ali i podržavanje rada župe kupovinom kupon(a) po cijeni od 10 KM koje će biti moguće nabaviti na izlazu iz crkve. Ostale mise su prema rasporedu u: 9:00 i 18:00.

Pratite nas: