 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…

Nedjelja 9:00 +Snježana, Marko, Brane Pajkić
18:00 +Jela Soče
Ponedjeljak + Eduard Negovetić
Utorak + Kornelija Kozina
Srijeda + Anto, Ivica Puljić
Četvrtak Na nakanu
Petak + Marijana, Zdenka Čečura
Subota Na nakanu

 Od danas je moguć upis svetih misa za razdoblje od svibnja do kraja kolovoza tekuće godine!
 U četvrtak, 7. ožujka s početkom u 19:00 u našoj župnoj crkvi bit će održan šesti po redu koncert iz ciklusa „KoncertiDA“ na kojemu će nastupiti zbor „Laudate Dominum“. Budući da će izvoditi korizmeni program pozivam vas sve da svojom prisutnošću podržite ovaj projekt te se ujedno duhovno obogatite u vremenu korizme.
 U petak, 8. ožujka je četvrti korizmeni petak. Pobožnost Puta križa je u 17:30, sv. misa u 18:00, a nakon nje „Korizmena tribina, a prigodno predavanje imat će vlč. Josip Knežević, profesor na KBF-u. Dobro došli! Istoga dana imat ćemo i pobožnost Gospi od brze pomoći!
 NCM „Ivan Pavao II.“ u subotu, 9. ožujka s početkom u 11:00 u Lepenici organizira arhiđakonatski križni put mladih za mlade iz Sarajevskog, Sutješkog, Kreševskog i Ramskog dekanata. Molim mlade koji žele poći u Lepenicu da se prijave do utorka, 5. ožujka kako bi mogli organizirati prijevoz. Na ovu pobožnost posebno su pozvani sudjelovati ovogodišnji krizmanici, ali su dobrodošla i djeca starijih razreda osnove škole, srednjoškolci i studenti. Jasno da se djeci mogu pridružiti i njihovi roditelji. Zbog arhiđakonatskog križnog puta u sljedeću subotu neće biti vjeronauka.
 Tijekom akcije „Ručak župne solidarnosti“ prikupili smo 1.060,00 KM. Svima od srca hvala!
 Sljedeća nedjelja je Četvrta korizmena. Mise su redovitim terminima: 9:00, 11:00 i 18:00.

Pratite nas: